Home Photo Gallery Care Links Books Forum About Contact

Αρχική Φωτογραφίες Φροντίδα Άρθρα Σύνδεσμοι Βιβλία Forum Σχετικά Επικοινωνία

 Όροι Χρήσης

   


Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ισοδυναμεί με τη συμφωνία σας σε όλους τους όρους, κανόνες και προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα ενότητα (Όροι χρήσης). Εάν δε συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση ή/και να μην επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα. Η καταχώρηση κειμένων με τη χρήση οποιουδήποτε κωδικού σας παραχωρήθηκε με αυτή τη σελίδα συνεπάγεται πλήρη και αμετάκλητη αποδοχή των όρων που περιγράφονται στην παρούσα.  Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε, να τροποποιούμε και να αλλάζουμε τους παρόντες Όρους Χρήσης. Παρακαλούμε να ελέγχετε περιοδικά τους Όρους Χρήσης για τυχόν αλλαγές. Η συνέχιση της χρήσης της παρούσας σελίδας μετά την αποστολή αλλαγών στους Όρους Χρήσης συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

FORUM
Το forum της παρούσας σελίδας συνιστά μία κοινότητα ανθρώπων. Η συμπεριφορά των μελών  που συμμετέχουν σε αυτό θα πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και είναι ουσιώδες και χρήσιμο το να ενθαρρύνει τη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση.

Εγγραφή
Δεν είστε υποχρεωμένος/η να εγγραφείτε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο δημοσιευμένο περιεχόμενο του forum. Ωστόσο, απαιτείται η εγγραφή προκειμένου να συμμετέχετε στο forum με δικές σας δημοσιεύσεις.
Οι πληροφορίες που απαιτούνται για την εγγραφή είναι ένα όνομα χρήστη, κωδικός σύνδεσης και έγκυρη διεύθυνση e-mail. Όλες οι πληροφορίες αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά. Κατά την εγγραφή σας θα σας ζητηθεί η προαιρετική συμπλήρωση κάποιων προσωπικών πληροφοριών. Κανείς από τους διαχειριστές αυτών των forum ή από τους συντονιστές δεν είναι υπεύθυνοι για τυχόν αποκάλυψη πληροφοριών προσωπικών δεδομένων που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς και πράξεων των ίδιων των χρηστών. Όλες οι πληροφορίες που αποκαλύπτει κάποιος χρήστης στο δημόσιο χώρο του forum αποτελούν δημόσια πληροφορία και θα πρέπει ως χρήστες προσεκτικά να επιλέγετε ποιες από τις προσωπικές σας πληροφορίες θα δημοσιοποιήσετε. Στο forum δίνεται η δυνατότητα τροποποίησης των στοιχείων και των πληροφοριών που παρέχουν τα μέλη στο προφίλ τους:
1. Οι χρήστες μπορούν να εισέλθουν με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους και να αλλάξουν οποιαδήποτε πληροφορία στο προφίλ τους.
2. Σε περίπτωση απώλειας κωδικού, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας ώστε να παραλάβουν νέο κωδικό πρόσβασης (password) ή να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη για αυτό σκοπό αυτόματη διαδικασία επανάκτησης κωδικού.

Η ιστοσελίδα ΚΑΚΤΟΣ μπορεί να αρνηθεί να σας παραχωρήσει ή/και να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα μέλους που ανήκει σε κάποιο άλλο μέλος ή μοιάζει πολύ με αυτό ώστε να είναι δυνατή η σύγχυση ή φαίνεται να υποδηλώνει ότι ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο ή παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα άλλου ατόμου ή είναι προσβλητικό και ακατάλληλο κατά την κρίση μας.

Προκειμένου να γίνει χρήση των forums απαιτείται η ενεργοποίηση των cookies στον φυλλομετρητή σας. Τα cookies απαιτούνται προκειμένου να διατηρείστε σε σύνδεση και να βλέπετε διάφορες προσωπικές επιλογές του forum.

Κανόνες λειτουργίας του forum:
Χρησιμοποιώντας το forum συμφωνείτε να μην δημοσιεύετε ή παρακινείτε στη δημοσίευση περιεχομένου το οποίο:
1. είναι παράνομο, απειλητικό, παρενοχλητικό, παραπλανητικό, επιθετικό, βίαιο και περιεχόμενο που αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες τρίτων.
2. προσβάλλει δικαιώματα χρήσης, πνευματικά δικαιώματα, ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας.
3. συνιστά ανεπιθύμητη διαφήμιση όπως spam, τυχερά παιχνίδια κ.α.
4. συνιστά την πώληση προϊόντων
5. περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστοσελίδες που παραβιάζουν τους παρόντες Όρους Χρήσης όπως σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο κ.λπ.
6. αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες για άλλα άτομα.

Επίσης, συμφωνείτε ότι δε θα συλλέξετε πληροφορίες για τους χρήστες και τα μέλη αυτής της σελίδας ή ότι δε θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες με στόχο την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας-μηνυμάτων.

Το περιεχόμενο/δημοσιεύσεις των μελών στο forum δεν ελέγχεται πριν από τη δημοσίευσή του από εμάς. Το κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για τις πληροφορίες που δημοσιεύει στο forum.

Δεν επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο που δημοσιεύουν τα μέλη στο forum. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα, να αφαιρέσουμε, χωρίς προειδοποίηση, περιεχόμενο το οποίο κατά την κρίση μας δε συνάδει με τα παραπάνω ή είναι με οποιοδήποτε άλλο τρόπο βλαβερό ή μη κατάλληλο. Επίσης, δεν ευθυνόμαστε για τη μη αφαίρεση τέτοιου περιεχομένου.
Οποιοσδήποτε επισκέπτης ή/και μέλος του forum θεωρεί ότι η δραστηριότητα κάποιου μέλους είναι αντίθετη με τους παρόντες όρους παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας.

Πέραν του δικαιώματος διαγραφής, επεξεργασίας ή κλειδώματος ενός θέματος, σε περίπτωση ανάρμοστης δραστηριότητας, μπορεί τα ευθυνόμενα μέλη να υποστούν συνέπειες όπως: προσωρινή αναστολή της εισόδου στο φόρουμ ή διαγραφή από το φόρουμ χωρίς προειδοποίηση.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ
Με τη δημοσίευση πληροφοριών/φωτογραφιών σας σε αυτή τη σελίδα:
1. Παρέχετε στη σελίδα το δικαίωμα χρήσης, παρουσίασης, προσαρμογής κι εμφάνισης μέσα από αυτή του περιεχομένου αυτού για τους σκοπούς της σελίδας αυτής χωρίς αμοιβή. Παραχωρείται αμετάκλητα η άδεια χρήσης του υλικού που δημοσιεύσατε και τίθεται στη διακριτική ευχέρεια των ιδιοκτητών της να χρησιμοποιήσουν το υλικό που αποστείλατε.
2. Κατέχετε τα πνευματικά δικαιώματα του δημοσιευμένου υλικού και παραχωρώντας το στην παρούσα σελίδα δεν παραβιάζετε δικαιώματα τρίτων. Τυχόν διαφορές που προκύπτουν για το εν λόγω θέμα αφορούν το μέλος που δημοσίευσε το υλικό και τον νόμιμο κάτοχό του και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την παρούσα ιστοσελίδα. Η παρούσα ιστοσελίδα δεν έχει καμία νομική ευθύνη για διαφορές μεταξύ μελών της ή και διαφορές ανάμεσα σε μέλος και τρίτους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή μέρους ή όλου των κειμένων της σελίδας, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή σε οποιοδήποτε ψηφιακό ή/και έντυπο μέσο καθώς και των φωτογραφιών χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της ιδιοκτησίας της σελίδας και των συγγραφέων. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Οι σελίδες στις οποίες οδηγούν σύνδεσμοι από την παρούσα σελίδα προς άλλες σελίδες του διαδικτύου φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο τους.

ΤΕΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την κρίση μας, να τερματίσουμε την πρόσβασή σας σε οποιοδήποτε μέρος αυτής της σελίδας και του forum χωρίς να προηγηθεί προειδοποίηση. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν θέματα που θα προκύψουν από την μη πρόσβασή σας στη σελίδα.