Εχω και εγώ την ανάλογη αλλά παρόλο που την έχω μήνες και την παρακολουθώ την άτιμη και την προσέχω σύμφωνα με τα βιβλία δεν λέει να βγάλει τίποτα νέο, μάλιστα το μεσαίο κοτσάνι της έχει μάλλον λίγο άρρωστο χρώμα που απ΄ ότι κατάλαβα προέρχεται από τη μη σταθερή του θέση μέσα στο χώμα. Το κατάλαβα διότι κουνιέται πολύ εύκολα σε σχέση με τα διπλανά κλαδιά του. Απορώ πως δεν έχει ξεραθεί. Σε αυτή την κατάσταση είναι μήνες τώρα.... και δεν θέλω να βάλω πιο δραστικά χέρι μήπως το χαλάσω... Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη....Πάντως επιβεβαιώνει τη φήμη του ως εύκολο φυτό.. Μια συνάδελφος έχει ενα ανάλογο στο γραφείο της, το οποίο μάλιστα μεταφύτευσε χρησιμοποιόντας κοινό χώμα από το κήπο των Γραφείων μας και έχει γίνει το μεγαλύτερο φυτό του είδους που έχω δει στη ζωή μου
mousou, όντως έχει αντοχές αλλά αν δεν ποτίζεται τακτικά αρχίζει και μπαίνει σε λήθαργο και δυσκολεύεται μετά να αναπτυχθεί. Εγώ θα τσέκαρα το χώμα που το έχεις, όπως λες δεν έχει πολλές απαιτήσεις μην και έχει αρχίσει τα σαπίσματα. Αν τελικά έχει αρχίσει να σαπίζει να ξέρεις ότι πιάνει εύκολα από μόσχευμα. Οπότε δύσκολο να το χάσεις.