ΚΑΚΤΟΣ - Forum - Συμφωνία Χρήσης
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | | Προσωπικά μηνύματα | Αναζήτηση | Συχνές Ερωτήσεις
 Όλα τα Forum
 Συμφωνία κανόνων εγγραφής
Όροι Χρήσης του ΚΑΚΤΟΣ - Forum

Εάν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης πατήστε, το πλήκτρο "Συμφωνώ" . Διαφορετικά πατήστε "Ακυρο".

Για να χρησιμοποιήσει κάποιος αυτό το forum θα πρέπει να παρέχει ένα όνομα χρήστη, κωδικό και διεύθυνση e-mail. Ούτε οι Administrators αυτών των forum, ούτε οι Moderators που συμμετέχουν, δεν ευθύνονται για τις πράξεις των χρηστών του forum. Θα πρέπει να έχετε θυμάστε πάντα ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες που αποκαλύπτετε εδώ φαίνονται δημόσια και θα πρέπει να αποφασίσετε εάν το θέλετε να δημοσιοποιήσετε οποιουδήποτε είδους προσωπικές πληροφορίες. Οποιοσδήποτε χρήστης ανακαλύψει κάτι που απέστειλε κάποιος άλλος, το οποίο προσβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε δεδομένα που αποστείλατε στα forum για οποιοδήποτε λόγο πιστεύουμε ότι αντίκειται στην πολιτική μας, είτε αυτό έχει δηλωθεί από εμάς, είτε όχι.

Αυτός ο τομέας είναι δυνατόν να περιλαμβάνει σύνδεσμους σε άλλους δικτυακούς τόπους ή αρχεία. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε όσα αποστέλλονται, κι έτσι δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι το περιεχόμενο δε θα είναι προσβλητικό. Ωστόσο, θα αφαιρέσουμε οτιδήποτε θεωρήσουμε μη επιτρεπτό, μόλις αυτό πέσει στην αντίληψή μας.

Παρέχετε στη σελίδα το δικαίωμα χρήσης, παρουσίασης, προσαρμογής κι εμφάνισης μέσα από αυτή του περιεχομένου που αποστέλλετε με το λογαριασμό χρήστη που θα σας διατεθεί για τους σκοπούς της σελίδας αυτής χωρίς αμοιβή. Παραχωρείται αμετάκλητα η άδεια χρήσης του υλικού που δημοσιεύσατε και τίθεται στη διακριτική ευχέρεια των ιδιοκτητών της να χρησιμοποιήσουν το υλικό που αποστείλατε ή όχι. Πατώντας το πλήκτρο Συμφωνώ αποδέχεστε τους παρόντες όρους και οποιαδήποτε μελλοντική τροποποίησή τους με ή χωρίς προειδοποίηση αλλαγής αυτών.

Για να συμμετέχετε ως χρήστης στο forum αυτό θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα cookies. Τα Cookies χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύσουν το όνομα χρήστη σας τον κωδικό σας και επιλογές πλοήγησης που τυχόν κάνατε και σας επιτρέπουν την είσοδο στο forum.

Πατώντας το πλήκτρο "Συμφωνώ", συμφωνείτε ότι είστε 14 ετών κα άνω. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/η για τις αποστολές σας στο forum με το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε. Επίσης, συμφωνείτε ότι δε θα αποστείλετε υλικό του οποίου δεν έχετε τα πνευματικά δικαιώματα Χρησιμοποιώντας αυτό το forum συμφωνείτε να μην αποστείλετε περιεχόμενο προσβλητικόβίαιο ή οτιδήποτε αντίκειται στο νόμο.

Εάν συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους, και κριτήρια πατήστε το πλήκτρο "Συμφωνώ" παρακάτω, διαφορετικά πιέστε "Ακυρο".
ΚΑΚΤΟΣ - Forum © 2005-2012 Cactus.Thelo.gr Κορυφή σελίδας
This page was generated in 0 seconds. S.n.i.t.z. F.o.r.u.m.s 2000